Stuurwiel herstellen

Home » Blogs » Stuurwiel herstellen

door | nov 24, 2022 | Blogs

Stuurwiel herstellen

Het stuur… Wellicht het meest slijtage gevoelige onderdeel van een auto interieur.
Vaak zorgen de nagels of de sieraden voor krassen en beschadigingen, maar ook vele andere factoren hebben invloed op de slijtage van het stuurwiel.
Wist u dat het zweet wat uw lichaam verlaat, ook via de handen gebeurt? De zuurgraad van het zweet is bij elk persoon verschillend, maar zodra deze zuurgraad hoog is, tast dit na loop van tijd het leder aan, waardoor het kaal begint te worden.
Maar ook het gebruik van medicijnen heeft hier invloed op, de chemicaliën kunnen door het zweten het lichaam verlaten wat tevens in het stuur gaat zitten. Om nog maar niet te praten over de tijd van de niet nader te noemen pandemie dat we onze handen moesten ontsmetten met 80% alcohol.
Daarom is het van belang dat het interieur met regelmaat gereinigd wordt.

 

Kosten voor het herstellen van een stuurwiel zit vaak tussen de €90,00 en €130,00 ex btw, uitgaande dat het in onze eigen werkplaats wordt hersteld.

RELATED POSTS

Reparatie instap kunstleder

Reparatie instap kunstleder

Reparatie instap kunstleder is vaak mogelijk. Deze reparatie was nog net op het randje om te kunnen uitvoeren, bij een paar cm groter zou het advies zijn om het deel volledig opnieuw te stofferen met een nieuw stuk kunstleder. Een reparatie van deze grootte blijf je...

Lees meer
Brandgaatjes

Brandgaatjes

Brandgaatje, ze komen voor in allerlei soorten en maten. Het meeste komen we ze tegen op het zitvlak van de bestuurdersstoel, soms een schroei plekje, soms helemaal door het schuim gesmolten. Maar ook op de achterbank komen we ze met regelmaat tegen, of dit nu komt...

Lees meer